• Chinese
  • Thermopile Infrared Sensor
    thermopile infrared-sensor module
     NDIR Gas Sensor

    Wilayah Kerja

    Sunshine Technologies Corporation minangka perusahaan semi-fabless global sing duwe spesialisasi ing sensor inframerah (IR) CMOS-MEMS berkualitas tinggi kanthi kinerja dhuwur, lan nawakake produk lan solusi inovatif kanggo macem-macem pasar piranti medis & sing bisa dipakai, omah cerdas, sensing IoT. , lan industri cerdas & pabrik cerdas (Industrie 4.0).

    • Non-contact Temperature Measurement

      Pengukuran Suhu Non-kontak

      Pengukuran Suhu Non-kontak

    • Smart Home

      Omah pinter

      Omah pinter

    • Security Monitoring

      Ngawasi Keamanan

      Ngawasi Keamanan

    • Gas Detection

      Deteksi Gas

      Deteksi Gas

    • Intelligent Wearable Devices

      Piranti Wearable Intelligent

      Piranti Wearable Intelligent

    • Internet of Things

      Internet of Things

      Internet of Things

    about us

    babagan awake dhewe

    Sunshine Technologies Corporation minangka perusahaan semi-fabless global sing duwe spesialisasi ing sensor inframerah (IR) CMOS-MEMS berkualitas tinggi kanthi kinerja dhuwur, lan nawakake produk lan solusi inovatif kanggo macem-macem pasar piranti medis & sing bisa dipakai, omah cerdas, sensing IoT. , lan industri cerdas & pabrik cerdas (Industrie 4.0).

    langganan
    Sunshine Technologies Corporation

    Perusahaan Sunshine Technologies Corporation

    PRODUK FEATURED

    Sunshine Technologies Corporation minangka perusahaan semi-fabless global sing duwe spesialisasi ing sensor inframerah (IR) CMOS-MEMS berkualitas tinggi kanthi kinerja dhuwur, lan nawakake produk lan solusi inovatif kanggo macem-macem pasar piranti medis & sing bisa dipakai, omah cerdas, sensing IoT. , lan industri cerdas & pabrik cerdas (Industrie 4.0).

    Deleng kabeh katalog
    Testimoni
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner